Symptomer på H.pylori-infeksjon hos babyer

- Oct 14, 2020-

Spedbarn og små barn er veldig utsatt for H.pylori-infeksjon når foreldrene ikke tar hensyn til kostholdet. Derfor er det å holde babyen' s mat og servise ren nøkkelen til å forhindre H.pylori-infeksjon. Så, hva er symptomene på H.pylori-infeksjon hos babyer? Spesielt er det følgende aspekter:


(1) Hvis H.pylori-infeksjonen er i det tidlige stadiet av infeksjonen, kan babyen manifestere seg som: intermitterende anoreksi, fordøyelsesbesvær, kvalme, oppkast, ubehag med sur refluks og noe intermitterende magesmerter og oppblåsthet.


(2) Hvis infeksjonen av H.pylori ikke kan behandles effektivt over lang tid, kan babyen manifestere seg som: fysisk vekttap, kresen spising og relativt dårlig energi enn barn i samme alder. Det gir folk ofte følelsen av gul og tynn hud og underernæring.


(3) Hvis babyen har blitt smittet med H.pylori i mange år, kan det i alvorlige tilfeller forekomme perforering i magen, som kan manifestere seg som alvorlige magesmerter, feber osv.


Basert på ovenstående vil de tilsvarende symptomene vises etter at babyen er smittet med H.pylori. Foreldre bør ta hensyn til aktiv forebygging og betimelig diagnose og behandling.