Jeg håper du ikke har disse tre symptomene

- Sep 29, 2020-

Ved kontrakt med H.pylori vil det sannsynligvis være 3 manifestasjoner, jeg håper du ikke får de tre symptomene.


Dårlig ånde


Mange opplever dårlig ånde etter å ha stått opp om morgenen. Dårlig ånde er ikke bare relatert til munnhulen, men også relatert til H.pylori i magen. Hvis magen eroderer av bakterier i lang tid, vil fordøyelsen og absorpsjonskapasiteten i magen reduseres. Som et resultat akkumuleres matrester i magen for å danne gass og passere ut fra munnen. Hvis dårlig ånde blir funnet å være alvorlig, bør du gå til sykehuset for undersøkelse.


Halsbrann og magesmerter


Hvis kroppen er smittet med H.pylori, vil tarmene og magen bli sterkt stimulert. Magen og tarmene må skille ut en stor mengde magesaft for å lindre, slik at magen får kvalme eller halsbrann. Denne situasjonen er for det meste knyttet til uregelmessige spisevaner. , Uregelmessige spisevaner har stor innvirkning på magen, noe som også vil øke infeksjonsraten til H.pylori.Gastrisk slimhinneskade


Alle har kvalme og oppkast i livet. Faktisk kan dette være at H.pylori har invadert menneskekroppen. H.pylori kan forårsake mageslimhinnen. Det er utsatt for ubehag som kvalme, oppkast, oppblåsthet og magesmerter. I de fleste tilfeller sender H.pylori deg et signal. På dette tidspunktet bør vi gjennomføre en omfattende inspeksjon og kondisjonering i tide for å unngå mer alvorlige ting.