Hvordan kan vi forhindre H.pylori infeksjon i livet?

- Oct 14, 2020-

1. Vask hendene før og etter måltider: Det virker en enkel vane, men det er alltid noen mennesker som ikke tar hensyn til denne detaljen. De vasker hendene uforsiktig og perfunctorily. Det er vanskelig å rengjøre bakteriene på hendene, det er best å vaske dem med antiseptisk såpe.


2. Vask rå og kald mat: Når du går ut for å kjøpe meloner og frukt, liker jeg alltid å smake dem. De ser ut til å være ingenting. Faktisk plukker mange mennesker dem ut. Det vil være mange bakterier på meloner og frukt. Vask dem før du spiser dem rå. Rengjør, det er best å suge fruktene i saltlake eller eddik vann i 10-20 minutter før du spiser. De som kan skrelles er best spist skrelles.


3. Det er best å bruke et delt måltidssystem for gruppemåltider: Når du spiser sammen, bør du lage en felles skje og spisepinner, og deretter dele måltidet i din egen tallerken eller bolle. Det er best å ta med egne spesielle boller og spisepinner når du spiser ute. . For å unngå bakteriell eller virusinfeksjon.


4. Pasienter med H.pylori hjemme bør være oppmerksomme på isolering av servise: Når det er en slik pasient hjemme, må vi være oppmerksomme på å midlertidig skille serviset fra serviset til familiemedlemmet for å sikre at familiemedlemmet ikke er smittet av pasienten. Det kan gå tilbake til normal tilstand etter kur.


5. Vær oppmerksom på å spise hvitløk og propolis i kostholdet ditt: Vanligvis kan spise hvitløk og propolis i kostholdet ditt bidra til å drepe H.pylori. Det kan også forhindre forekomsten av denne sykdommen. Tilsett spesielt mer hvitløk når du blander kalde retter om sommeren.


6. Hvis du alltid føler ubehag i magen, må du gå til sykehuset for undersøkelse