Beijing Richen-Force Science & Technology Co, Ltd ble grunnlagt i juli 2002. Med oppdraget å "utvikle nasjonal medisinsk teknologi og tjene til trivsel for hele menneskeheten" har vi spesialisert seg på FoU, produksjon, markedsføring og kunde service av høyteknologiske medisinske enheter i Gastroenterology feltet mer enn 10 år. I tillegg til vårt hovedkontor i Beijing har vi Richen Group etablert FoU-senter og produksjonsbaser i Beijing, Guangzhou og Taizhou, og i mellomtiden har vi opprettet datterselskapene i Italia og USA. Hittil har våre 13C-UBT-produkter blitt eksportert til mer enn 60 land, og vi har mer enn 2000 kunder i det globale markedet.


Våre 13C-UBT Diagnostic Products (13C Urea Breath Test Kit og 13C Infrared Spectrometers) har blitt utviklet siden 2004, med ikke-invasiv, smertefri, trygg og enkel å bruke. På grunn av høy følsomhet og spesifisitet har 13C-UBT blitt den gylne standarden for H. Pylori diagnose, helt i tråd med internasjonale konsepter. Gjennom mer enn ti års utvikling har begrepet "Bare ta pusten og deretter diagnostisere sykdommene" slått rot i folks sinn. Richen Group eier nå 70% av markedsandelen i Kina, noe som gjør at den blir en av de mest konkurransedyktige bedriftene for 13C-UBT Technology i verden.


I 2015 utnevnte European Helicobacter og Microbiota Study Group www.ehmsg.org Richen som Golden Sponsor for 13C Urea Breath Test Products fordi Richen Group har oppnådd gode bidrag i Helicobacter Pylori Diagnosis feltet.


logo-ehmsg.png

www.ehmsg.org